Visie

Visie

In onze praktijk werken we volgens een moderne aanpak. Na het onderzoek en de  diagnose wordt een behandelplan opgesteld waarbij u samen met de fysiotherapeut werkt aan uw herstel en het voorkomen van recidieven in de toekomst. Middels efficiĆ«nte oefeningen en een actievere levensstijl draagt u zelf bij aan een sneller herstel van uw klacht.

We streven voortdurend naar zorg van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat wij ons inzetten om u de allerbeste zorg te verlenen. We stellen hoge eisen aan onze therapeuten. Al onze therapeuten zijn daarom ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Dit betekent dat zij voldoen aan de landelijke kwaliteitseisen en regelmatig studies volgen om hun kennis en deskundigheid op peil te houden.

We stellen ook hoge eisen aan onze praktijkvoering. Zo is de praktijk aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

We zorgen ervoor dat we continu bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Zo kunnen wij op een deskundige manier nieuwe mogelijkheden inzetten voor de behandeling van uw klachten.