Info

Info

FysioFitness is fitness in kleine groepen en onder de deskundige begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Dit is met name bedoeld voor revalidatie na schouder-, knie-, heup- en lage-rugoperaties, bij langdurige rugklachten of om de conditie weer op te bouwen na een ziekteperiode.


Ook als vervolg op de revalidatieperiode bij hart- en long aandoeningen bij ons of in het ziekenhuis is FysioFitness een uiterst geschikte manier om uw conditie op peil te houden.

U krijgt hierbij een trainingsschema dat de fysiotherapeut speciaal voor u maakt, zodat u ondanks uw beperking toch kunt sporten. FysioFitness kan hiermee een aanvulling zijn op uw therapie of revalidatie, maar we kunnen het ook preventief inzetten om te voorkomen dat klachten zich (verder) ontwikkelen.

Met de training vergroot u uw conditie en belastbaarheid. Hierdoor komt er een beter evenwicht tussen de belasting (wat het lichaam doet) en de belastbaarheid (wat het lichaam aankan). Het resultaat is dat de klachten afnemen en u uw conditie en het dagelijks functioneren verbetert.


Voordat de training begint, doen we eerst een individuele intake in onze praktijk aan de Vackenordestraat 3-B te Elburg. Deze intake bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Hierdoor kunnen wij een inschatting maken van uw huidig lichamelijk functioneren en de beperkingen die daarmee samenhangen. Met die informatie stellen wij vervolgens een persoonlijk trainingsschema voor u op.


De kosten voor FysioFitness zijn:

1 keer per week 1 uur: € 35 per maand                                                                                                                                                                                       

2 of meer keer per week: € 52 per maand

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de trainingstijden of deelname aan de FysioFitness kunt u ons e-mailen of telefonisch contact opnemen.

fysiohandoug@hetnet.nl

telefoon: 0525-681891